Trump’ın eşi, göçmen çocuklara ‘Gerçekten umursamıyorum’ yazılı kıyafetle gitti

Trump’ın eşi, göçmen çocuklara ‘Gerçekten umursamıyorum’ yazılı kıyafetle gitti

Göçmen çocukları ziyarete giden Başkan Trump’ın karısı Melania Trump’ın üzerinde ‘Gerçekten umursamıyorum’ yazılı kıyafet bulunması polemiğe neden oldu.

ABD Başkanı Donald Trump’ın dünya gündemine oturan ‘göçmen çocukların ebeveynlerinden ayrılması’ politikasında geri adım atmasının ardından eşi Melania Trump göçmen çocukların kaldığı bir merkezi ziyaret etti.

First Lady’nin yolculuğu için seçtiği kıyafet yeni tartışmalara yol açtı. Melania Trump ailelerinden koparılan çocukları görmeye üzerinde “I really don’t care, do u?” (Gerçekten umursamıyorum, sen umursuyor musun?) yazan bir ceketle gitti.

35 Dolar değerinde ceket

Gardırobu ünlü moda tasarımcılarının binlerce dolarlık parçalarından oluşan Melanie Trump’ın havaalanına giderken bir hazır giyim markasına ait 35 dolarlık bir ceket giymesi, ‘First Lady bir mesaj mı vermek istiyor?’ sorusunu da akıllara getirdi.

“Sırtında “hiç umursamıyorum” yazan ceketi hem gidiş yolculuğu sırasında hem de dönüşte giyen Melania Trump sosyal medya üzerinde çok tartışıldı. Amerikan vatandaşı Brian Krassenstein, twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajda, Melania Trump’ın ceket tercihinin 3 nedeni olabileceğini öne sürdü:

1. Çocukların durumu gerçekten hiç umrunda değil

2. İngilizce okuma yazmayı bilmiyor

3. Kamuoyunun ilgisini dağıtmak için yapılan planlı bir hareket

(Euronews)

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *