Heniyye: Kudüs İslam Kenti Olmaya Devam Edecek

Heniyye: Kudüs İslam Kenti Olmaya Devam Edecek

Heniyye, Filistin medyasının Siyonist işgal rejimi medyasına üstün geldiğini söyledi

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkanı İsmail Heniyye, Kudüs’ün kimliğinin Arap ve İslami olmaya devam edeceğini belirterek, bunun Amerikan idaresiyle Siyonist işgalcinin kararlarıyla değişmeyeceğini söyledi.

Dünya Kudüs Günü’nde içlerinde Filistin Enformasyon Merkezi’nin de olduğu bir grup basın temsilcisine konuşan Hamas lideri Heniyye, basın mensuplarına seslenerek, “Dünyaya ulaştırdığınız gerçeklerle düşmanla olan enformasyon savaşını kazanmayı başardınız. Düşman, Filistinlilerin medyada zafer kazandıklarını itiraf ediyor. Çünkü sizin bakış açınız ve yaptığınız haberler daha güçlü, daha doğru ve daha fazla insani boyut taşımaktadır. Sizin söylemleriniz dünyanın vicdanına hitap etti. Dönüş Çadırlarından çıkan fotoğraflarınız en son BM Güvenlik Konseyi’ne sunuldu” dedi.

Bunun meydanda ve siyasi alanda kazanılan zafere ek bir enformasyon zaferi olduğuna dikkat çeken Heniyye, bunların dönüş, özgürlük ve Aksa’da namaz kılma ve büyük zaferlerin yolunda kazanılmış zaferler olduğunu kaydetti.

Heniyye, düşmanla mücadelede en riskli ve ateşli bölgede görev yapan ve olayları kamuoyuna duyuran basın mensuplarını takdir ettiklerini belirterek, “Çok az imkana sahip olduğunuz halde Siyonist rejimin medya imparatorluğuna ve bu rejime destek veren Batı medyasına karşı koymayı başardınız” ifadesini kullandı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *