‘Necmettin Erbakan 2018’ ödül töreninde ilginç isimler

‘Necmettin Erbakan 2018’ ödül töreninde ilginç isimler

Abdullah Gül ve Temel Karamollaoğlu’nun birlikte katıldığı gecede Ruşen Çakır ödüle layık görülürken, ödülü takdim eden isim ise Uğur Dündar oldu. Dündar ismi 28 Şubat günlerinden oldukça bilinen bir isim!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Necmettin Erbakan Ödülleri 2018” 24 Haziran seçimleri öncesi siyasi mesajlar taşıyan bir programa dönüşürken, gecede bazı isimler hayli dikkat çekti.

Abdullah Gül’ün ve Temel Karamollaoğlu’nun birlikte katıldığı gecede Ruşen Çakır ve Uğur Dündar isimleri en çok dikkat çekenler arasındaydı.

Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile birlikte 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün katılımı ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından konuklara müzik dinletisi yapıldı. Temel Karamollaoğlu’nun da bir konuşma yaptığı gecede, jüri tarafından belirlenen isimlere ödülleri takdim edildi.

Törene konuk olarak çağrılan ve protokol koltuklarından programı takip eden 28 Şubat’ın tanının ismi Uğur Dündar, medya alanında Erbakan ödülüne layık görülen Ruşen Çakır adına İrfan Bozan’a ödülünü verdi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan 2018 ödülleri şu isimlere verildi:

Medya Ödülü Ruşen Çakır
Sanat Ödülü Semih Kaplanoğlu
Düşünce-Edebiyat Ödülü Şule Yüksel Şenler
Spor Ödülü Ampute A Milli Futbol Takımı
Bilim Ödülü İstanbul Teknik Üniversitesi
Onur Ödülü M. Recai Kutan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayakta ve takım elbise

Necmettin Erbakan 2018 Medya Ödülü Ruşen Çakır adına Medyascope Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı İrfan Bozan’a Uğur Dündar tarafından takdim edildi.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *