Cumhur ittifakına 3. parti mi? 

Cumhur ittifakına 3. parti mi? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün MHP ile yapılacak ittifakın adının “Cumhur İttifakı” olacağını açıkladı ve 3. parti de olabilir mesajı vermişti.

Milliyet’in haberine göre Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “İnşallah doğru bir şekilde bütün milli, manevi, yerli olanları kucaklayacak bir şekilde tamamlanır diye ümit ediyorum” dedi. Bu açıklama sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP Lideri Destici’yi Cumhurbaşkanlığı külliyesine davet etti.

3. PARTİ BBP’ Mİ?

İlk ziyaret Saadet partisine. BBP Genel Başkanı Destici, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti. Saadet Partisi Genel Merkezi’nde basına kapalı gerçekleştirilen görüşme, 1 saat 15 dakika sürdü.

Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İttifakın ismine ‘Cumhur İttifakı’ diyebiliriz” şeklindeki açıklamasını değerlendiren Destici, şunları kaydetti: “Hayırlı olsun diyoruz. Başından beri bu ittifakın yanında olduğumuzu, doğru bulduğumuzu, Türkiye açısından da gerekli olduğunu hep ifade ettim. İnşallah doğru bir şekilde bütün milli, manevi, yerli olanları kucaklayacak bir şekilde tamamlanır diye ümit ediyorum.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ittifakta 3. parti olabileceğini söylemişti. Bu açıklamaların ardından Erdoğan’ın BBP Lideri Destici ile görüşmesi, yeni partinin BBP olacağını düşündürdü.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *