Bitcoin’e Türk rakip geliyor: Turcoin

Bitcoin’e Türk rakip geliyor: Turcoin

Sanal para Bitcoin’e rakip olacak Turcoin için üretime başlanıyor. Turkcoin madenciliği için Kocaeli’de 100 milyon lira yatırımla iki tesis kuruldu. Bir ay içerisinde 100 dolardan piyasaya sunulacak Turcoin’i 3 milyondan fazla ön ödemeli kart kullanıcısı anında kullanmaya başlayabilecek.

Bitcoin’e Türk rakibi Turcoin Kocaeli’de üretime başlıyor. Turkcoin madenciliği için Kocaeli’de 100 milyon lira yatırımla iki tesis kurulurken, bir ay içerisinde piyasalarda işlem görmesi bekleniyor.

Yeni Şafak’ın haberine göre, Türk Mühendisler tarafından geliştirilen Turcoin, Bitcoin gibi blok zincir ‘blockchain’ ağına bağlı Cryptonight teknolojisi ile geliştirildi.

3 MİLYONDAN FAZLA KİŞİ ANINDA KULLANABİLECEK
Turcoin’i, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinden ayıran özelliği ise 3 milyondan fazla ön ödemeli kart kullanıcısının anında kullanmaya başlayacağı, Ripple teknolojisinin bir çok türevini de içinde barındıran bir teknolojik yapıya sahip olması.

4 AŞAMALI PLAN HAZIRLANDI
Türkiye Gazetesi’nin haberine göre; İlk ve tek yerli Turcoin’in hem cüzdan, hem de dijital para olarak kullanılan bir sistem olduğunu belirten Anafis Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadun Kaya “Turcon için 4 aşamalı bir plan hazırladık. Şu an firmamız binin üzerinde oyunun distribütörlüğünü yürütüyor. İlk etapta Turkcoin’i oyunlarda zorunlu hâle getireceğiz. Üye iş yerleriyle anlaşmalar yapacağız. Turkcoin sahipleri exchange yapabilecek. Ama komisyon ödemeyecek. Ayrıca kendi borsamızı kuracağız. Orada işlem görecek. Bankalar Turcoin sistemi ile para da transfer edebilecek. Şu an bir banka ile anlaştık” dedi.

1 TURCOİN 100 DOLAR OLACAK
Turkcoin’in 120 milyon adetle sınırlı olacağını belirten Kaya “1 Turcoin’in fiyatı 100 dolar olacak. Fiyatı 100 dolarda sabitleyeceğiz. Bir ay içerisinde piyasada olacağız” diye konuştu.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

2 Comments

  • mbozac
    19 Ocak 2018, 18:41

    akıl hocalığını, fikir babalığını abdurrahman dilipak yapmıştı (hilal tv)… ısrarla…acil duyurusuyla….

    REPLY
  • hüseyin alan
    19 Ocak 2018, 12:06

    Millet gelişmeleri takip etmiyor. Güya saadet zinciriydi, kumardı, oyundu denen şeye bakın hele!

    "Turcoin" ha! Hadi bakalım kolay gele. TC uyanıklık etmiş, değil kendisinin ulus devletlerin engel olmayacağı bir gelişmeye karşı olup durmaktansa pastadan koparabildiği kadar pay almanın yoluna girmiş.

    Burada dikkat edilmesi gereken husus "blokhaim" zinciri ya da sisteminin kullanılacak olması. Mesele de burada zaten. Bir sistem kuruluyor ve bu sistem ulus devletlerin para tekelini kıracak. Arkasında dev şirketler olduğunu unutmayalım. Henüz deneme aşamasında ama bu sistem kuruluyor.

    Müslümanların neler oluyor diye bu işi bir an önce kavraması ve ona göre strateji geliştirmesi lazım. Zira bildik her şeyi silip süpürecek ve yeni bir dünya kuracak bir sistem bu. Yine gavurlar ön alıyor, yine gavurları taklit mecburiyeti hasıl olmasın, bari.

    REPLY