BBP binasında çıkan yangın ile ilgili şüpheler büyüyor

BBP binasında çıkan yangın ile ilgili şüpheler büyüyor

BBP binasında patlayan klimaya savcılık kararı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi’ndeki çıkan yangın ile ilgili soruşturma derinleşiyor.

BBP Genel Merkezi’nde henüz belirlenemeyen nedenle klima patlamış ardından da yangın çıkmıştı. Emniyet ekipleri, Genel Merkezde yaptıkları 3 saatlik inceleme sonrası patlayan klimayı savcılık kararı ile alarak tekrar incelenmesi için kriminal daireye götürdü. Ayrıca, olaya ilişkin bilirkişi raporlarının da isteneceği belirtildi.

Yeni Şafak’ın haberine göre Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkez binasının 3. katındaki salonda Genel Başkan Mustafa Destici’nin başkanlığında toplantı yapıldığı sırada klimanın patlaması sonucu çıkan yangınla ilgili soruşturma derinleşiyor.

Yenimahalle Gazi Mahallesi Silahtar Caddesi’nde bulunan 4 katlı Büyük Birlik Partisi Genel Merkez binasında Genel Başkan Mustafa Destici’nin başkanlığında toplantı yapıldığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle klimanın patlaması sonrası yangın çıkmıştı. Çıkan yangında ise Destici’nin Özel Kalem Müdürü Özcan Ünal ile koruma polisi Fatih Demet etkilenmişti.

Emniyet Olay Yeri İnceleme Ekipleri, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için akşam saatlerinde patlama yerinde incelemelerde bulundu. Olay yerinde 3 saatlik bir çalışmanın ardından ekipler yeni bulgular ile klimayı savcılık kararıyla kriminal daireye götürdü.

Patlamayla ilgili Emniyet’in raporunun bugün açıklanması beklenirken kriminal dairenin tekrar inceleme istemesi üzerine ertelendi. Ayrıca, olaya ilişkin bilirkişi raporlarının da isteneceği belirtildi.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *