Hoşgeldin Sanal Dünyaya

Sevgili Ercümend Özkan da 30 yıl önce Besmele ile başlamıştı bu yola, Allah’ın adıyla demişti. Türkiye ve dünya üzerindeki tüm müslümanların ilgi duyduğu her konuyu İktibas Dergisi’nde ele almış ve İslami bakış açısıyla, yorumlarıyla okuyucularına ulaştırmıştı.

15 gündür deneme yayınlarıyla bile gösterdin ne kadar ilgi duyulacağını kendine. Yeni, yepyeni olmana rağmen görünümün ve içeriğinle çok ümitvarsın. Büyük kitlelere taşıyacağın mesajlarının önemi ve ciddiyeti çok büyük, farkındayız. Bazı aksaklıklar tökezlemeler olabilecektir. Fakat biliyoruz ki yeni emeklemeye başlayan biri olarak müslümanların yardımı geç kalmayacak ve gelecektir. Sen yeter ki Allah’ın dinini doğru anlamak ve anlatmak adına ver çabanı. Sen yeter ki samimi ol inandıklarına ve yaşadıklarına. Sen yeter ki dosdoğru ver mesajını. Rabbim esirgemeyecektir umuyorum yardımlarını. Meşakkatli bir yolda yürüyeceksin elbette, daha önce bu yola çıkmış ve yürümeye başlamış olan İktibas Dergisi gibi.

Sevgili Ercümend Özkan da 30 yıl önce Besmele ile başlamıştı bu yola, Allah’ın adıyla demişti. Türkiye ve dünya üzerindeki tüm müslümanların ilgi duyduğu her konuyu İktibas Dergisi’nde ele almış ve İslami bakış açısıyla, yorumlarıyla okuyucularına ulaştırmıştı. Bir taraftan dergi yine okuyucularıyla aylık olarak buluşmaya devam ederken, sen de günlük olarak sanki canlı yayındaymışçasına aynı kararlılıkla devam et yoluna. Okuyucularının sana göstereceği ilgi ile yürümeyi öğren, onların görüşleri ve yazıları ile kendini geliştir. Elbette ki doğruların Allah’ın doğruları olacaktır. Bütün sanallığına rağmen ortamın, bir buzkıran ol, yolun açık olsun, Allah yar ve yardımcın olsun inşaAllah!

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *